Spring til indhold

Politisk medarbejder til Danmarks ambassade i Oslo

Norge og Danmark er tætte allierede og samarbejdspartnere og de to samfund ligner hinanden på mange måder. Danmarks Ambassade i Oslo følger norsk udenrigs- og indenrigspolitik tæt og søger en politisk medarbejder til at understøtte dette arbejde.

Som akademisk politisk medarbejder på ambassaden vil du komme i berøring med en bred vifte af opgaver og analyser vedrørende generel norsk udenrigs- og sikkerhedspolitik, forsvarspolitik, udviklingspolitik samt EU/EØS-spørgsmål. På det indenrigspolitiske område kan det blandt andet handle om miljø- og energipolitik, udlændingepolitik og sundhedspolitik. Du vil også komme til at beskæftige dig med kommunikation og sociale medier. Du vil have et tæt samarbejde med ambassadøren, souschefen og andre teams på ambassaden.
 
Vi forventer, at du har en relevant samfundsvidenskabelig, videregående uddannelse på kandidatniveau fra et dansk og/eller norsk universitet - gerne suppleret med international erfaring. Derudover at du har interesse for og viden om international politik og at du har nogle års arbejdserfaring. Du har mod på en omskiftelig arbejdsdag, og trives i en dynamisk og til tider hektisk hverdag, som vil indebære rejser nogle uger om året.

Du skal være god til at formulere dig på skrift og have gode sprogkundskaber samt evne til at forstå og analysere komplekse problemstillinger.
 
Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til kvalifikationer som lokalt ansat medarbejder på ambassaden i Oslo. Arbejdssproget er dansk og norsk.
 
Tiltrædelse:
1.april eller snarest muligt derefter.
 
Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er 22. februar 2018. Samtaler vil blive afholdt i uge 9 eller 10. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning til joboslamb@um.dk med cc til tinhyl@um.dk. Vi beder om en målrettet og motiveret ansøgning, der også indeholder oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.
 
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe til souschef Tine Hylleberg på +47 90568604.

Download stillingsopslag.