Spring til indhold

Praktik i den politiske sektion februar 2019

Ambassaden tilbyder en praktikantstilling i den politiske sektion fra 1. februar 2019.

Ambassaden i Oslo er Danmarks officielle repræsentation i Norge. Arbejdet på ambassaden er meget varieret, og som praktikant vil du få lejlighed til at arbejde med mange forskellige opgaver inden for det politiske område. Der er tale om en ny stilling, som sammen med de to praktikanter i handelsafdelingen, vil udgøre praktikantteamet. Denne stilling har fokus på norsk indenrigs- og udenrigspolitik.
Ambassaden lægger vægt på at give den enkelte praktikant stort ansvar. Du får en solid indsigt i norske samfundsforhold og det norske politiske landskab. Der er således tale om et praktikophold, hvor der er stor mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Kvalifikationer
Som praktikant vil du deltage i alle aspekter af det daglige arbejde. Vi lægger derfor vægt på, at du er:

  • fleksibel 
  • god til at skabe dig et overblik 
  • initiativrig 
  • selvstændig 

og har: 

  • en bachelorgrad fra en akademisk videregående uddannelse og læser en relevant samfundsvidenskabelig kandidat f.eks. til cand.scient.pol. e.l. 
  • et godt kendskab til it-værktøjer
  • kendskab og interesse for politisk international handel og internationale forhold.  

Praktikantvilkår
Der er tale om uddannelsespraktik, og den vil blive tilrettelagt på en måde, der tilstræbes at være meritgivende. Ambassaden kan eventuelt via sine kontakter bistå med boligsøgning. Der ydes et mindre tilskud til boligudgifter.

Ansøgning
Ansøgningen vedlagt CV, eksamensbevis og/eller karakterudskrifter sendes snarest muligt til ambassadens politiske rådgiver Anne Zachariassen på annzac@um.dk med kopi til oslamb@um.dk
Såfremt du har spørgsmål, er du er velkommen til at kontakte Anne Zachariassen på +47 22 54 07 89 / annzac@um.dk

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 16. september 2018, men vi holder løbende samtaler, og derfor opfordres du til at søge god tid i forvejen.