Spring til indhold

Webinar om online salg i Norge

WEBINAR:
ONLINE SALG I NORGE
DANAMARKS AMBASSADE I OSLO, POSTNORD OG HOVEDORGANISATIONEN VIRKE INVITERER TIL WEBINAR 10.06.2020 – KL. 09.30 – 10.30

Nordmænd er blandt de forbrugere, der handler mest på nettet. Dette gjorde de før, og bestemt under, Corona-krisen. Muligheden for at handle alt fra tøj, sko, sportsudstyr over medicin, personlig pleje til madvarer har vist at nordmænd er storforbrugere af netop disse produktgrupper.

Nye tal for online handel i Norge 2019 fra PostNord, viser at det for varer, er beklædning, elektronik og fødevarer, der udgør top tre. For tjenester er det forsikring, underholdning og abonnementer, der udgør de mest populære. Ikke overraskende viser det sig for rejser at flybilletter i 2019 ligger klar i front, mens overnatning og pakkerejser følger efter på de næste 2 pladser.

Nyttig viden før du går i gang.
Skal din norske webshop være en en-til-en kopi af din danske? Ikke nødvendigvis, for hvem er kunderne, og køber de ind på samme måde i Norge? Hvilke produkter ville blive hits i Norge? Det og meget mere om de grundlæggende øvelser før du etablere en webshop i Norge gennemgår sektorekspert (IKT) Kalle Bartholin Nielsen fra Ambassaden i Oslo. Du vil også få grundlæggende viden om de lovgivningsmæssige krav til at drive webshop i Norge.
Kunden i centrum – også på nettet!

I en verden hvor mere og mere handel går online, er vigtigheden af at kende din kundehistorie et springende punkt i den gode kundeoplevelse. Men hvad er kundehistorien? Hvordan kan du optimere og forbedre den? Det og meget mere vil Gerhard Anthun leder af e-handel fra interesseorganisationen VIRKE øse af sin store viden om.

Logistik og kundeservice går hånd i hånd.
Rette vare, til rette kunde og til rette tid, udgør centrale punkter i den gode kundeoplevelse, som brugere af din webshop forventer. Også returmuligheder spiller en vigtig rolle når vi handler online, hvorfor hele logistikken og kundeserviceoplevesen må være i top, men hvordan får du skabt de rette online rammer til gavn for kunderne? Det vil Vice President Communication and Marketing Ole Andreas Hagen fra PostNord gøre dig meget klogere på.

Se mere her: https://www.linkedin.com/posts/kallebartholin_hvordan-lykkes-med-online-handel-i-norge-activity-6673479622413299712-Sc4b