Spring til indhold

Oplysning om coronavirus/COVID-19 til danskere i Norge

Ambassaden følger løbende udviklingen i forhold til coronavirus/COVID-19 i Norge. Danskere bosat eller på rejse i Norge opfordres til at følge de lokale myndigheders information via nyhedsmedierne og nedenstående informationskanaler:

Helsedirektoratet
Folkehelseinstituttet

Nem adgang til vigtig information

Ambassaden opfordrer alle danskere i Norge til at registrere sig på Danskerlisten og hente udenrigsministeriets app Rejseklar. Danskerlisten giver os mulighed for at kontakte dig eller sende dig vigtige informationer om, hvordan du bør forholde dig. Du tilmelder dig Danskerlisten her.

Har du spørgsmål i forbindelse med rejse og ophold, kan du tage kontakt til den danske ambassade på telefonnummer +47 22 54 08 00. Uden for ambassadens åbningstid er der mulighed for omstilling til Udenrigsministeriets Globale Vagtcenter på: +45 33 92 11 12.

Udenrigsministeriet og den danske ambassade rådgiver ikke om sundhedsfaglige spørgsmål, men henviser til Sundhedsstyrelsen. På Sundhedsstyrelsens hjemmeside  og hos Statens Serum Institut kan du finde information om coronavirus/COVID-19.

For yderligere information se også Udenrigsministeriets hjemmeside.